19 Temmuz 2016 Salı

GEL Bİ KAHVE İÇELİM SONRA...


GEL Bİ KAHVE İCELİM SONRA ...
Olmaz arkadaşım,kardeşim,içimin asi yanı,öte ucu kendi evini temizlemeden sokaklar yıkanmaz.Bu yaşama gelme sebebini bilmeyenin ,neden bunları yaşadığına dair bir fikri olamaz.Bu hayattaki evinin bedeninden ibaret olduğunu lakin o bedene de bir sureliğine misafir olduğunu idrak etmeli insan.Hatta bu bedende öğrenmen gereken ödevlerin varken sen yan sınıfı ,okul idaresini şikayet edip duruyorsun ...
Bu bedendeki gorevin tanrıcılık oynamak mi sanıyorsun? Kendi fikrini evren yasası kabul etmek ,guneşin kendini ısıtmak için dogdugunu soyleyen bir çocuğunkinden farksız görmüyor musun?
Kendimizi tanımaktan acizken herseyi herkesi ne kadar da yargılar olduk!? Bak bakalım hayatına neler yaşıyorsun? Neleri korkuyla,kaygıyla yapıyorsun?neler seviyorsun nerede senin olmayanı yargılıyor karalıyorsun?gel paylaşalım diyemiyorsun?
Once bi sakinles öfken kendine!!! Gücü elde eden egosunu kral ilan ediyorsa olmaz kardeşim...içimin kanayan yanı olmaz.Kaldırdığın el kendine.Gel bir kahve içelim sonra dur de içindeki savaşa.sen gidersen bir eksilirim sende gitme bu bahçe renkleriyle güzel .Evrilmezsek ,devriliriz !!! İçindeki intikamcı,nefret soylemçisi, kaygılı ,yaralı çocuğa sarılmazsan dışındaki yaralar bitmez...içindeki oh olsunlar,taraftarlıklar,ben aslaaa cılıklar seni kızdığın seye dönüştürür.ben dersen ,o dersen kendini bölersin ...bak aynaya böyle daha güzelsin... içindeki ofkeyi süpür sevgiye yer açılsın .
Önce o başlattı,kıskançmıyım ben ,ne alaka bilader gormuyomusun o yaptı,ne nefreti ya ben miyim nefret diyenlere selam olsun. Sen karşısında durmazsan vuran el bosluga duşer. Hadi boz ezberini ofkenin bırak aksın ... sevilmeyen yanıda sevgi kaplasın ...her karşıt karşısını doğurur... taraf olma yanyana ol ... icinde ol ki dışına yansısın...
Hadi sen gel önce evini temizle...
E.dereobalı 20.07.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder