10 Haziran 2016 Cuma

ERKEKLERİN TERCİHİ REGRESYON TERAPİ


          10.06.2016 Diva Dergisi 91. Sayfa

           Erkeklerin Tercihi: REGRESYON TERAPİ !
           Yeni bir haftada yine yeniden merhaba…Bu kez yaşamı dönüştürme sanatlarından biri olan Regresyon Terapiden, nasıl ve neden bu kadar dönüştürebildiğinden konuşalım.
           Regresyon Terapi hayatınızda sizi mutsuz eden konu başlıklarıyla ilgilenir. Evet konu içeriğiyle değil, ayrıntılarla değil… Çünkü konu içerik ve ayrıntıları gerçekte siz bile bilemezsiniz. Bunun cevabı ve ayrıntıları en objektif kayıtta, bilinçaltından kayıta alınmıştır. Sizin bildiğiniz ayrıntılarsa ancak algı perdesidir. Muhtemel ki gerçek kayıt ve algı perdesi arasında bir senkronizasyon sorunu vardır.  Buda gerçeklik dünyasına yani sizin şimdiki günlük hayatınıza sorun olarak yansımaktadır.
           Regresyon Terapinin çalışma konuları arasında; depresyon, fobi, öfke nöbetleri, bağımlılıklar, kişilik bozuklukları gibi konular olabildiği gibi, kişinin “artık böyle yaşamaktan sıkıldım” dediği ve hayatında hep aynı kısırdöngülere takıldığı konularda mevcuttur.
           Her birimizin hayatında “HEP BENİ Mİ BULUR?”  dediğiniz, sürekli başınıza gelmesine engel olamadığınız durumlar genellikle bilinçaltının yanlış kayıtlarından kaynaklanır. Bu yanlış kayıtlar iş hayatımızda, özel hayatımızda ve soysal hayatımızda bizi mutsuz ve talihsiz olayların sürekli bizi bulmasının nedenlerinden biridir.
           Bilinçaltı kayıtları doğumumuzdan bugüne kadar bilincimizin bizi koruyabilmek adına kaydettiği her şeydir. “HERŞEY!”  Bu demektir ki çoğu bizim bile olmayabilir.
            Neden Erkeklerin Tercihi Regresyon :
            Regresyon Terapi,  danışanı bu kendine ait olmayan kayıtlardan arındırırken, kendi kayıtlarını düzenleme işlemini yapar.  Erkeklerin daha yoğunlukla tercih etmelerinin sebebi ise diğer terapi yöntemlerine kıyasla daha kısa sürede, net sonuçlara ulaşılması ve duygusal travmaları saatlerce anlatmak zorunda kalmamalarıdır. Yani regresyon terapide danışan konuyu seçer, gerisi bilinçaltı kütüphanesinden çıkacak olan kitaptan okunur. Terapist ise kütüphanenin tasnif ve temizliğinden sorumludur.
          Terapist Seçimi Neden Önemli?
           Regresyon seansı bir bilinçaltı terapi tekniği olduğundan uygulayıcının mutlaka terapist geçmişi olmasına, dünya terapistler derneği tarafından onaylı diploması olmasına özen gösterilmelidir.
            Regresyon terapi aşamalarında keşfedilen problem, durumun altında yatan hikayenin, bilinçaltının tozlu raflarından çıkartıldıktan sonra beden terapi ile tüm bedenin kodları boşaltılıp, karşılaştırmalı çözümleme ve yeniden çerçeveleme kısımları ancak lisans eğitimi almış bir terapist tarafından yapılmalıdır. Konunun hassasiyeti bilinçaltınızın mantığı olmaması ve her şeyi doğru yanlış sınırlaması olmaksızın kayda almasından kaynaklanır. En temiz halde yeniden kayda alınmalı bu terapist tarafından titizlikle yapılmalıdır. Yeniden çerçeveleme o konu ile ilgili tüm negatif boşaltım yapılmadan yönlendirmeli ya da telkin kullanarak yapılmamalıdır. Son çerçeveleme son derece titizlikle çalışılması gereken terapi bölümüdür. Ve hayatınızdaki altın vuruşu sağlayan dönüştürücü etkiye sahiptir.

Kimler regresyon terapi alabilir?
Konuşabildiğin en küçük yastan itibaren herkes regresyona girebilir. Kişinin yaşı ve cinsiyeti, düşünce ve bilinç sistemi; dini inanışı terapiyi etkilemez. Terapiyi etkileyen tek durum kişinin kendi kayıtlarını KENDİSİNE NE KADAR AÇABİLDİĞİDİR. Eğer kişi; kendi ruhsal kayıtlarına ulaşmaktan korkuyor kendine dürüst olamıyorsa; acılarından beslenen ve bu drama bağımlılığını değiştirmeye niyeti olmayan insanlar regresyon terapi alamazlar. ÇÜNKÜ REGRESYON TERAPİ GERİ DÖNÜŞÜMSÜZ ŞİFALANDIRIR.
ŞİFA, SAĞLIK, MUTLULUK, BOLLUK, BEREKET VE KEYİFLİ YAŞAMLAR İÇİN DÖNÜŞÜN…
IŞIĞINIZ BOL OLSUN 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder